Segmentele metalice (24 m lungime și 800 tone) ale părții suspendate la cel de-al treilea pod peste Bosfor se instaleaza prin ridicarea direct din cablurile principale. Mai sunt mai puțin de 100 m de terminat înainte ca  să se poata traversa peste Bosfor pe jos. Finalizarea lui este planificată pentru începutul lunii martie 2016.

pod peste Bosfor

Al treilea pod peste Bosfor va fi construit in partea de nord a orasului Istanbul, Turcia

Biroul Greisch a studiat mai multe variante de montare pentru a determina secvența care va fi urmata în cele din urmă. Testele in tunelele de vânt, de asemenea ordonate si verificate de Biroul Greisch, a ajutat la definirea unei tehnici de stabilizare de decompresie în timpul ridicării.

Proiectanti: Dl. Virlogeux și JF. Klein.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.