Se spune că a fost sursa de inspiraţie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron. În luna iulie a acestui an va fi inaugurat în China, în parcul naţional Zhangjiajie, cel mai lung şi mai înalt pod de sticlă din lume, informează CNN.

pod-sticla-9 pod-sticla-8 pod-sticla-7 pod-sticla-6 pod-sticla-5 pod-sticla-4 pod-sticla-3 pod-sticla-2 pod-sticla-1

Podul de sticlă, construit la o înălţime de 300 de metri, va uni două vârfuri din zona denumită Zhangjiajie Grand Canyon, din provincia chineză Hunan. Construcţia se va întinde pe o distanţă de 430 de metri şi va avea o deschidere de şase metri, informează mediafax.

Opera arhitecturală aparţine israelianului Haim Dotan, arhitectul care a realizat şi pavilionul Israelului la Expo 2010 Shanghai. Potrivit acestuia, podul are capacitatea de a susţine 800 de persoane odată.

sursa: http://www.evz.ro/asa-arata-cel-mai-lung-si-mai-inalt-pod-de-sticla-din-lume.html

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.