Se spune că a fost sursa de inspiraţie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron. În luna iulie a acestui an va fi inaugurat în China, în parcul naţional Zhangjiajie, cel mai lung şi mai înalt pod de sticlă din lume, informează CNN.

pod-sticla-9 pod-sticla-8 pod-sticla-7 pod-sticla-6 pod-sticla-5 pod-sticla-4 pod-sticla-3 pod-sticla-2 pod-sticla-1

Podul de sticlă, construit la o înălţime de 300 de metri, va uni două vârfuri din zona denumită Zhangjiajie Grand Canyon, din provincia chineză Hunan. Construcţia se va întinde pe o distanţă de 430 de metri şi va avea o deschidere de şase metri, informează mediafax.

Opera arhitecturală aparţine israelianului Haim Dotan, arhitectul care a realizat şi pavilionul Israelului la Expo 2010 Shanghai. Potrivit acestuia, podul are capacitatea de a susţine 800 de persoane odată.

sursa: http://www.evz.ro/asa-arata-cel-mai-lung-si-mai-inalt-pod-de-sticla-din-lume.html

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.