Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a anunțat că la sfârșitul acestui an vor începe licitațiile pentru proiectul Magistralei 6 care va lega Bucureștiul de Aeroportul Otopeni.

stațiile de metrou

“Metroul spre aeroport este unul din proiectele pe care le-am găsit atârnând de foarte mult timp. Ne-am uitat la pierderile din cauza neutilizării creditului obținut de la japonezi, deja 300.000 de euro se duc pe an ca penalități pentru acest credit. Plus paritatea yen/dolar s-a schimbat, astfel că avem doar 72% din ce am avut acum 5 ani când ne-a fost acordat acest credit. Fiind al cincilea an de neutilizare a creditului, japonezii ne vor trimite un audit care să ne întrebe ce am făcut cu banii. Sunt și alte țări, gen India, care fug după acești bani. Oficial, proiectul este pronit. Avem o planificare pentru el, prima parte a anului e pentru obținerea autorizaților, la mijlocul anului, primăria București ar trebui să își adopte planul de mobilitate urbană durabilă, apoi noi să facem hotărârea de Guvern, iar la sfârșitul anului să înceapă licitațiile pentru rezistență și arhiectură și amenajarea spațiilor”, a declarat Dan Costescu, la Digi24.

stațiile de metrou

Unde vor fi amplasate stațiile de metrou și cum se va face accesul:

Pajura – stație cu cinci accese, la marginea cartierului

Expoziției – stație prevăzută cu 5 accese, în incinta complexului Romexpo

Piața Montreal – stație la nodul rutier de la Casa Presei, cu 4 intrări/ieșiri

Gara Băneasa – stație cu 3 accese, la Fântâna Miorița

Aeroportul Băneasa – stație lângă aeroport cu 5 accese

Tokyo – stație cu 5 accese, în fața magazinului Ikea

Washington – stație cu 5 accese, la intersecția DN1 cu bd. Liviu Librescu

Paris – stație cu 5 accese, la intersecția DN1 cu Aleea Padina

Bruxelles – stație cu 5 accese, între Municipiul București și orașul Otopeni.

sursa

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.