Construction of the Bridge DeckPrestigiosul pod King Abdullah Bridge, situat în Regiunea Riyadh City, este un proiect de mare importanta pentru intreaga zona. Fiind situat în mediul dur din Golf, era important pentru constructori ca toate produsele ce urmau sa fie folosite nu doar sa poata rezista la astfel de condiții extreme, ci chiar sa functioneze la performante inalte. Radcon Formula #7 a fost solutia aleasa si de proiectanti si de antreprenori si beneficiari.

 

DETALII

TARA: Arabia Saudita
SANTIER: Sectiunea de Est a Autostrazii King Abdullah Road
CONSULTANT: Arriyadh Development Authority
APLICATOR: Al Mabani General Contractors
SUPRAFATA TRATATA: tot tablierul podului
SUPRAFATA: 35.000 mp
ANUL: 2013

Radcon Formula #7 a fost testat indelung, inca din 1975 inclusiv prin plasarea de asfalt la 160 °C pe suprafetele de beton tratate cu Radcon. Aceste teste au confirmat că Radcon poate rezista la călduri de până la 160 °C – mult mai ridicate decât orice este posibil a se întâlni în viața de toate zilele, chiar și în tarile din Golf!

De asemenea, testele referitoare la durabilitatea și duritatea betonului tratat cu Radcon au dovedit creșterea duritatii betonului de la 6 până la 8 pe scala Moh, făcând suprafața betonului tratat sa aiba aceeași duritate ca granitul.

Rezistența la căldură, cresterea duritatii și durabilitatea sporită fac Radcon Formula # 7 produsul perfect pentru impermeabilizarea tablierelor de pod în toate tarile din Golf!

Aplication of Radcon Formula #7

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.