O minune a ingineriei moderne este podul de la Patras – Rion-Antirion (foto) – care leaga peninsula Pelopones de continent. Considerat cel mai mare pod suspendat pe cabluri din lume, cu o lungime de 2.252 de metri, acesta este rezultatul unor lucrari desfasurate pe parcursul a sapte ani. Podul, a carui constructie s-a finalizat in 2004, are patru piloni si o deschidere de 560 de metri. Pilonii se ridica de la 25 la 45 de metri deasupra marii, iar varfurile acestora se ridica la 160 de metri deasupra marii. Timpul de traversare a golfului Corint s-a redus astfel de la 45 de minute la numai 5 minute. In prezent, circa 10.000 de vehicule trec zilnic pe pod.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…