Modelul chinezesc, articol primit de la dl general IOAN  COSTAȘ.

Ce  s-a întâmplat în China după ce au fost  executați  10 000 de funcționari corupti.

– În 2 ani China a produs mai mult ciment decât SUA în tot secolul XX.

– Lungimea drumurilor – 4 milioane de kilometri. Sunteți sigur/ă că vă puteți imagina atâtea zerouri?

– 300 de mii de poduri în toată țara, din ele 1000 cu lungime mai mare de 1 km. Până la sfârșitul anului va fi construit un pod din Hong – Kong  până  în Macao! Până în Macao!

Modelul chinezesc

– Într-un an parcul auto se mărește cu 20 de milioane de automobile, iar în Beijing în general poți circula doar dacă ultima cifră a numărului semnului tău este permisă în ziua respectivă.

– În fiecare an se construiesc 100 de aeroporturi. O sută! Numărați de la unu la o sută și de fiecare imaginați-vă un aeroport! Hop! Și s-a  construit!

– Viaducturi gigantice cu lungimea de 150 de km. Viaducturi!

– Trenul dintre Huan-Chon-Ju și  Hui-ian într-o oră trece peste 150 de poduri, 236 de tuneluri cu viteza de 250 km/h.

– În 30 de ani, chinezii au mărit piața  imobiliară a țării de 8 ori.

– După 10 ani în China 220 de orașe  vor avea o populație mai mare de 1  milion de  oameni. Câte orașe  de acest fel vor rămâne  in Romania peste 10  ani?

– Toată această statistică rezultă dintr-o singură acțiune: Din anul 2000 în China au fost condamnați la moarte și executați  10 mii de funcționari corupți.

Sursa:http://ioncoja.ro/modelul-chinezesc

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.