Când directorul executiv al lui Radcrete a vizitat ultima dată Suedia în 1996, betoanele cu cenuși zburătoare erau mult utilizate mai ales în domeniul infrastructurii.

În mediul aspru al Suediei, efectele au devenit evidente și deosebit de vizibile în scurt timp, mai ales în cazul podurilor, care nici nu au ajuns aproape de durata de viață proiectată!

De-a lungul anilor Dl. Byrne a avertizat industria construcțiilor de deteriorarea prematură a betonului provocată de înlocuirea cimentului cu cenuși zburătoare. Dar de-abia recent autoritățile suedeze au ascultat și au eliminat utilizarea acestor tipuri de betoane în proiectele de infrastructură.

Astfel, cu mare plăcere menționăm o referință frumoasă din 2017 la un pod feroviar impermeabilizat cu RADCON Formula #7 în Linköping, Suedia. Suprafața tratată a fost de 380 mp.

Reprezentanții noștri exclusivi – WaterResisted Suedia, au tratat tablierul podului acestei noi căi ferate de mare viteză, proiectate pentru viteze de tren de până la 320 km / h.

Mai mult, aceasta face parte din Proiectul East Link, o modernizare majoră a rețelei feroviare de nouă generație din Suedia, proiectată pentru construcția a circa 150 de km de cale ferată nouă, 200 de poduri și 20 km de tuneluri.

sursa

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.