Un pod aflat în lucru s-a prăbuşit, joi, în localitatea Stoina, judeţul Gorj, informează anunţă RomâniaTV. La nivelul judetului Gorj a fost activat planul rosu de intervenţie.

Patru persoane au fost rănite după ce o traversă a podului s-a prăbuşit, a precizat Inspectorarul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Iniţial fuseseră anunţate şapte victime. Una dintre victime este în stare gravă şi s-a cerut intervenţia unui elicoper SMURD.

O traversă de pod ce se afla în lucru s-a prăbuşit joi dimineaţă, mai multe persoane fiind prinse sub dărâmături. Din primele informații, persoanele rănite sunt muncitori care lucrau la acest pod. 

Cel mai recent bilanț arată că patru persoane au fost rănite. Traversa de beton a căzut peste o femeie și un bărbat, dar mai sunt încă doi bărbați răniți ușor. Femeia este rănită grav și va fi preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Stoina. Un bărbat a fost dus la spitalul din Târgu Cărbunești și doi la Târgu Jiu.

Iniţial fuseseră anunţate şapte victime.

La locul tragediei au intervenit doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si doua ambulante din cadrul SAJ Gorj.

La nivelul judetului Gorj a fost activat planul rosu de interventie.

http://livenews.romaniatv.net/pod-prabusit-in-gorj-mai-multe-persoane-sunt-ranite_54683.html

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.