Localizare: H.S.L. Kortenberg – Proj 3383
Client: Belgium State Rail
Aplicator: Orbi Construct N.V.
Suprafaţa tratată: Platforma de 1.800 mp a podului

 


Radcon Formula #7 aplicat la betonul de structură

 

Aplicarea produsului Radcon Formula #7 s-a facut în acest caz tablierului podului rutier Tuc-Rail din localitatea Kortenberg, în apropiere de Bruxelles. S-au facut economii uriaşe datorită protecţiei cu Radcon Formula #7 în loc să se folosească piatră de balast feroviară.

 


Mari crăpături evidente în amestecul de beton a platformei podului

 

Din proiectare s-a stabilit folosirea de betoane în amestec cu zgură ceea ce a dus la crearea fisurilor din imaginea alăturată. Chiar dacă arată urât, fisurile sunt stabile şi atunci s-a optat pentru tratamentul cu Radcon Formula #7, obţinându-se un efect de etanşare totală. În acest proiect betonul folosit a avut în componenţă până la 60% zgură, de tipul CEM/111A mix.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.