Podul mare din Parcul Cismigiu ar urma sa beneficieze de reparatii capitale, conform unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici, proiectul ar urma sa aiba o valoare totala de 3.328.047 de lei, dintre care lucrarile de constructii si montaj vor reprezenta 2.647.110 lei.

Podul, avand o lungime de 24 de metri si o latime de 4,09 metri, este situat intre aleea Magnoliei si aleea Platanului, asigurand traversarea pietonala a lacului Cismigiu.

Durata de finalizare a lucrarilor este estimata la opt luni.

Parcul Cismigiu este monument istoric, iar lucrarile de reparatii urmeaza sa protejeze valorile arhitectural urbanistice, istorice si de mediu natural, se arata in referatul de aprobare. Lucrarea, fiind una de reparare a unui monument istoric, presupune o cantitate de manopera importanta, circa 33.700 de ore, precizeaza sursa citata.

Se mentioneaza ca, potrivit unei expertize tehnice, podul se afla intr-o stare nesatisfacatoare, iar elementele constructive sunt intr-o stare avansata de degradare, fiind necesare lucrari de consolidare si reabilitare.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…