Sudioul de arhitectura Penda cu sedii in Beijing si Viena a propus un proiect pentru  ‘podul san shan‘ peste raiul Giu pentru a asigura o defluire intre densitatea populatiei din Beijing catre vaile ondulate ale raului catre nord. Sirul de arce este format dintr-o dubla elice pre-tensionata este influentat de simbolul olimpic. Structura se intersecteaza si se sprijina deasupra si sub elicea proiectata si calculata de ARUP pentru a fi cat mai zvelta posibil și poziționata pentru a oferi cea mai bună performanță structurală.

penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-09 dubla elice jocurile olimpice de iarna penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-08 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-04 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-06 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-07 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-02 5060e534-e134-46d6-b73d-5fdcc54bc8a4-original

sursa

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.