Sudioul de arhitectura Penda cu sedii in Beijing si Viena a propus un proiect pentru  ‘podul san shan‘ peste raiul Giu pentru a asigura o defluire intre densitatea populatiei din Beijing catre vaile ondulate ale raului catre nord. Sirul de arce este format dintr-o dubla elice pre-tensionata este influentat de simbolul olimpic. Structura se intersecteaza si se sprijina deasupra si sub elicea proiectata si calculata de ARUP pentru a fi cat mai zvelta posibil și poziționata pentru a oferi cea mai bună performanță structurală.

penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-09 dubla elice jocurile olimpice de iarna penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-08 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-04 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-06 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-07 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-02 5060e534-e134-46d6-b73d-5fdcc54bc8a4-original

sursa

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.