Sudioul de arhitectura Penda cu sedii in Beijing si Viena a propus un proiect pentru  ‘podul san shan‘ peste raiul Giu pentru a asigura o defluire intre densitatea populatiei din Beijing catre vaile ondulate ale raului catre nord. Sirul de arce este format dintr-o dubla elice pre-tensionata este influentat de simbolul olimpic. Structura se intersecteaza si se sprijina deasupra si sub elicea proiectata si calculata de ARUP pentru a fi cat mai zvelta posibil și poziționata pentru a oferi cea mai bună performanță structurală.

penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-09 dubla elice jocurile olimpice de iarna penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-08 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-04 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-06 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-07 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-02 5060e534-e134-46d6-b73d-5fdcc54bc8a4-original

sursa

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.