Sudioul de arhitectura Penda cu sedii in Beijing si Viena a propus un proiect pentru  ‘podul san shan‘ peste raiul Giu pentru a asigura o defluire intre densitatea populatiei din Beijing catre vaile ondulate ale raului catre nord. Sirul de arce este format dintr-o dubla elice pre-tensionata este influentat de simbolul olimpic. Structura se intersecteaza si se sprijina deasupra si sub elicea proiectata si calculata de ARUP pentru a fi cat mai zvelta posibil și poziționata pentru a oferi cea mai bună performanță structurală.

penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-09 dubla elice jocurile olimpice de iarna penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-08 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-04 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-06 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-07 penda-san-shan-bridge-beijing-olympic-winter-games-2022-designboom-02 5060e534-e134-46d6-b73d-5fdcc54bc8a4-original

sursa

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.