Proiect: Podul Roshandelan, Iran

Anul: 2010
Suprafata: 12000 mp

 

Podul Roshandelan era un proiect urban mult asteptat in Teheran, deoarece rezolva problemele de congestiei de trafic din centrul capitalei.

Uşurand atat deplasarea autoturismelor cat şi transportul pasagerilor in comun, cele opt benzi permit deplasarea la aproximativ 40.000 de autovehicule pe zi.

Radcon Formula # 7 a fost aplicat pe tablierul podului, oferind, printre alte beneficii, o creştere semnificativă a duratei de exploatare, cu nici o pierdere de legătură între beton şi asfalt.

Radcon Formula # 7 nu numai hidroizolează betoanele structurale, dar, de asemenea, protejează şi îmbunătăţeşte caracteristicile sale şi, prin urmare, îmbunătăţeşte performanţa generală a structurii.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…