Proiect: Podul Roshandelan, Iran

Anul: 2010
Suprafata: 12000 mp

 

Podul Roshandelan era un proiect urban mult asteptat in Teheran, deoarece rezolva problemele de congestiei de trafic din centrul capitalei.

Uşurand atat deplasarea autoturismelor cat şi transportul pasagerilor in comun, cele opt benzi permit deplasarea la aproximativ 40.000 de autovehicule pe zi.

Radcon Formula # 7 a fost aplicat pe tablierul podului, oferind, printre alte beneficii, o creştere semnificativă a duratei de exploatare, cu nici o pierdere de legătură între beton şi asfalt.

Radcon Formula # 7 nu numai hidroizolează betoanele structurale, dar, de asemenea, protejează şi îmbunătăţeşte caracteristicile sale şi, prin urmare, îmbunătăţeşte performanţa generală a structurii.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.