Intr-un proiect comun a doua firme: DSM Composite Resins (producator al rasinilor nesaturate Plyastr) si FiberCore Europe (firma olandeza specializata in productia de structuri compozit, a fost construit un pod pietonal din materiale compozite pentru piata chineza…


Podul este realizat in intregime din compozite din rasini armate cu fibra de sticla folosind tehnologia proprietara Infracore ® Inside. Aceasta tehnologie este folosita pentru structuri cu incarcare mare cum sunt podurile sau portile mari. Se afirma ca aceste produse au o performanta mai buna fata de structurile de pod metalice sau din beton¸din punctul de vedere al greutatii si al rezistentei la costuri mai scazute.

In fapt, folosind tehnologia InfraCore ® Inside, greutatea podului a fost de doar 5% din greutatea unui pod din beton, si de doar 20% din greutatea unui pod metalic, la aceeasi marime si capacitate. Acest nou pod a fost prezentat prima data la China Composites Expo 2009 din Shanghai la sfarsitul anului trecut. (Sursa: IranComposites si InfraCore)

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.