Un pod rutier de mare trafic ar urma să fie construit peste Tisa. Investiţia este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.Podul va fi construit printr-un grant european în dreptul localităţii Tepliţa şi va ajunge pe malul ucrainean în vecinătatea localităţii Biserica Albă.

Pod peste Tisa

Noul președinte al Administrației Regionale de Stat Transcarpatia, Valeri Luncenko, prefectul județului Maramureș, Anton Rohian, Consulul General al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan și Consulul General al Ucrainei la Suceava, Vasil Boeciko, au efectuat o vizită în localitatea românească Biserica Albă de pe malul drept al Tisei, unde au discutat despre proiectele transfrontaliere care urmează să fie derulate de cele două părți – informează Biroul de Presă al Administrației din Transcarpatia, citat de Tocpress .

Potrivit sursei, discuțiile dintre cele două delegații, la care a participat și primarul din Biserica Albă, Gheorghe Berinde, s-au axat în special pe derularea unui proiect comun care prevede reconstrucția vechiului pod rutier peste râul Tisa, care va face legătura între Sighetu Marmației și Biserica Albă.

Părțile au convenit că vor continua să poarte discuții pe acest subiect, mai ales că noul punct de trecere a frontierei româno-ucrainene, Sighet-Biserica Albă, este un proiect important pentru județul Maramureș și regiunea Transcarpatia.

Podul va fi construit printr-un grant european în dreptul localităţii Tepliţa şi va ajunge pe malul ucrainean în vecinătatea localităţii Biserica Albă. Autorităţile române şi cele ucrainene s-au întâlnit de mai multe ori pe această temă. Podul ar urma să permită accesul la coridorul european ce traversează Ucraina, Lisabona – Moscova.

09 apr, 15:19 ECONOMICA.net

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.