Neobișnuita șosea construita deasupra apei leagă provincia Xingshang de centrul Chinei, are o lungime de 10 km și se întinde de-a lungul unei defileu prin care trece un râu. Noul traseu reduce timpul de călătorie de la Xingshan la autostrada Yiba cu doar 20 de minute, însă îi poartă pe șoferi printr-un peisaj spectaculos.deasupra apei

Potrivit managerului de proiect al drumului, Chen Xingda, când șoseaua de mare viteza a fost propusă, opinia publică nu înțelegea de ce autoritățile vorbesc de o șosea deasupra apei și de ce nu de un pod, fiind induși în eroare de apa care se află sub aceasta.\r\n\r\nÎnsă odată terminat proiectul confuzia a dispărut, impresionanta construcție demonstrând și celui mai reticent chinez de rând faptul că proiectanții de la Beijing sunt maeștri când vine vorba de infrastructură. Totuși, autostrada peste apă a costat 440 milioane de yuani (70 milioane dolari), un preț aproape dublu față de costurile la care ar fi ajuns dacă chinezii optau pentru construirea unui drum tradițional prin munți, cu tuneluri și poduri care să taie albia râului.


sursa

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.