Aveti aici si testele referitoare la aderenta la asfalt:

 

Aderenta la asfalt Descarcati raportul
Tratamentul Low Cost al suprafetelor de tablier la poduri facut de Ministerul Transporturilor din SUA (US Dept of Transport)
O anchetă facuta de către Ministerul Transporturilor din SUA (Departamentul Transporturilor din SUA) referitor la materialele alternative la o membrana preformata, materiale ce pot fi folosite pentru hidroizolarea si protectia unui tablier de pod, înainte de plasarea unei mixturi asfaltice peste beton
USDOT
Test in limba croata
Testarea RADCON FORMULA #7 a fost realizata de Civil Engineering Institut of Croatia d.d.
CRO
Testul croat tradus in limba engleza
Traducerea in limba engleza a a testarii produsului RADCON FORMULA #7 , test ce a fost realizat de Civil Engineering Institute of Croatia d.d.
CROEng
Evaluare a produsului Radcon Formula #7 in limba vietnameza
In Vietnam s-a testat rezistenta la etanseitate, aderenta asfaltului la beton si absorbtia de apa si permeabilitatea produsului Radcon.
TestingViet
\r\n
\r\n
\r\n
\r\n\r\n\r\n\r\n

\r\n

Test in limba croata\r\nTestarea RADCON FORMULA #7 a fost realizata de Civil Engineering Institut of Croatia d.d.

\r\n

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.