Cel puţin trei oameni au murit şi cinci au fost răniţi, după ce un pod vechi de numai zece luni de pe o autostradă din China s-a prăbuşit, vineri, în timp ce era traversat de patru tiruri, scrie Daily Mail.

 

Accidentul de pe autostradă, care s-a petrecut în provincia Heilongjiang, din nord-estul ţării, este doar una dintre incidentele de pe infrastructura în continuă extindere a Chinei.

Statul comunist se mândreşte cu inaugurările neîncetate de noi autostrăzi, poduri şi tronsoane de cale ferată, însă tragediile precum cea din Heilongjiang, care se produc chiar la scurt timp după inaugurare, pun sub semnul întrebării calitatea acestor lucrări şi gradul lor de siguranţă.

Acesta a fost cel de-al şaselea pod mare care s-a prăbuşit în China în ultimul an, potrivit statisticilor agenţiei Xinhua, citate de jurnaliştii britanici.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.