Cel puţin trei oameni au murit şi cinci au fost răniţi, după ce un pod vechi de numai zece luni de pe o autostradă din China s-a prăbuşit, vineri, în timp ce era traversat de patru tiruri, scrie Daily Mail.

 

Accidentul de pe autostradă, care s-a petrecut în provincia Heilongjiang, din nord-estul ţării, este doar una dintre incidentele de pe infrastructura în continuă extindere a Chinei.

Statul comunist se mândreşte cu inaugurările neîncetate de noi autostrăzi, poduri şi tronsoane de cale ferată, însă tragediile precum cea din Heilongjiang, care se produc chiar la scurt timp după inaugurare, pun sub semnul întrebării calitatea acestor lucrări şi gradul lor de siguranţă.

Acesta a fost cel de-al şaselea pod mare care s-a prăbuşit în China în ultimul an, potrivit statisticilor agenţiei Xinhua, citate de jurnaliştii britanici.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…