Cel puţin trei oameni au murit şi cinci au fost răniţi, după ce un pod vechi de numai zece luni de pe o autostradă din China s-a prăbuşit, vineri, în timp ce era traversat de patru tiruri, scrie Daily Mail.

 

Accidentul de pe autostradă, care s-a petrecut în provincia Heilongjiang, din nord-estul ţării, este doar una dintre incidentele de pe infrastructura în continuă extindere a Chinei.

Statul comunist se mândreşte cu inaugurările neîncetate de noi autostrăzi, poduri şi tronsoane de cale ferată, însă tragediile precum cea din Heilongjiang, care se produc chiar la scurt timp după inaugurare, pun sub semnul întrebării calitatea acestor lucrări şi gradul lor de siguranţă.

Acesta a fost cel de-al şaselea pod mare care s-a prăbuşit în China în ultimul an, potrivit statisticilor agenţiei Xinhua, citate de jurnaliştii britanici.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.