Lungimea totală este de 897,4 metri, iar  conform Guinness Book este cea mai lung pod pietonal de lemn din lume. Acest pod este renumit pentru locația multor filme și seriale, inclusiv “Otoko wa tsuraiyo (Tora-san), care este, de asemenea, in Guinness Book ca cel mai lung serial.

În timp ce mergeti pe pod, puteti simți că nu se va termina. Puteți vedea munți de cealaltă parte. Dar când privești aproape, nu poți vedea prea departe pentru că e drept. Puteți simți că creați acest pod cu fiecare pas. Există ferme de ceai verde pe munți. Și puteți vedea frumosul Munte Fuji din dealurile Shimada.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.