Haos la frontiera cu Bulgaria: „Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse va fi închis, până duminică 23 Octombrie 2016, timp de cinci ore, pentru încercări de rezistență la traficul greu

podulprieteniei, Podul Prieteniei

Timp de trei zile, Podul “Prieteniei” Giurgiu-Ruse va deveni Podul „Coșmarului”. Până duminică, traficul rutier pe podul care face legătura cu Bulgaria va fi închis preț de cinci ore pentru încercări de rezistență la traficul greu, informează B1 TV.

Pentru a nu se forma coloane de mașini la granița cu vecinii de la sud, polițiștii recomandă șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a frontierei.

Vibrații mai ceva ca la seism la fiecare trecere a autovehiculelor de mare tonaj. Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse intra în trepidații atunci când tirurile treceau unul după altul frontiera către Bulgaria. Motiv pentru care autoritățile au hotărât să ia măsuri. După luni în șir în care șoferii au fost ținuți pe loc în cozi infernale din cauza reparațiilor, acum Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță noi lucrări la podul ce face legătura între Giurgiu și Bulgaria. Astfel că traficul rutier va fi închis timp de trei zile în intervalul orar 7:25 – 12:20. Măsura este luată pentru a testa siguranța suprastructurii podului.

De pătimit au tot șoferii, care știu bine: Podul Prieteniei se trece cu nervi.

Contractul pentru lucrările de reparație la Podul Prieteniei a fost încheiat în luna octombrie a anului 2014 pentru o durată de 16 luni, proiectare și execuție, cu firmele Collini Lavori și Tecnic Consulting. Valoarea acestora a fost stabilită la 10 milioane de euro. Lucrările trebuiau definitivate în martie anul acesta. Ulterior însă, fără prea multe explicații, închiderea reparației a fost amânată pentru noiembrie 2016.

Pentru a evita așteptarea la podul Giurgiu-Ruse, șoferilor li se recomandă puncte alternative de trecere a frontierei cu Bulgaria, precum cel de la Calafat, Bechet, Zimnicea, Călărași sau Vama Veche.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.