România va analiza posibilităţile de realizare în comun cu Bulgaria a unui nou pod la Dunăre, către Ruse, precum şi impactul acestuia asupra sprijinirii mediului de afaceri, a spus Marcel Boloş secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, după întâlnirea pe care a avut-o la Ruse cu omologul său bulgar.Podul Calafat Vidin

Potrivit acestuia, MDRT agreează propunerea construirii unui nou pod pe Dunăre către localitatea bulgară Ruse, prin realizarea acestei investiţii ambele ţări având de câştigat.

“Un asemenea proiect ar contribui foarte mult la sporirea mobilităţii populaţiei şi ar ajuta mediul de afaceri. Noi suntem foarte deschişi să avem o strategie comună pentru Dunăre, atât în ce priveşte partea de infrastructură, cât şi partea de port şi industria peştelui”, a spus Marcel Boloş.

Conform unui comunicat al MDRT, secretarul de stat Marcel Boloş a avut, în acest week-end, o întrevedere cu omologul său din guvernul Bulgariei, Nikolina Nikolova, cu ocazia desfăşurării la Ruse, a unei noi dezbateri publice pe tema Strategiei Dunării.

Cei doi demnitari au mai discutat despre forma pe care o va lua programul de cooperare transfrontalieră dintre cele două state în următorul exerciţiu financiar european, dar şi despre strategia pentru Marea Neagră, în contextul în care cele două ţări sunt singurele state membre ale Uniunii Europene din bazinul Mării Negre.

În prezent este pe cale de a fi finalizat podul Calafat Vidin.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.