O porţiune dintr-un pod rutier s-a prăbuşit miercuri, din cauza ploilor abundente, pe insula italiană Sardinia, potrivit imaginilor difuzate de pompieri, transmite Agerpres, care citează AFP.

Pod prăbuşit în Italia 
Foto: youtube.ro

Podul de deasupra unui râu din apropiere de Cagliari s-a prăbuşit pe o porţiune de câţiva metri, scrie digi24.ro. Niciun vehicul nu circula însă pe drum deoarece acesta fusese închis puţin mai devreme ca urmare a apariţiei unei gropi în carosabil.

Incidentul din Sardinia are loc la mai puţin de două luni de la prăbuşirea podului Morandi la Genova, care a provocat pe 14 august moartea a 43 de oameni şi a scos la iveală problema întreţinerii infrastructurii italiene de transport.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.