Traficul feroviar este blocat, în Prahova, vineri, după ce o balustradă din beton de 15 metri de la un pod pietonal s-a desprins şi a căzut peste calea ferată, nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari acţionează cu un echipaj pentru asigurarea zonei după ce o balustradă de 15 metri a căzut pe reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate.

Incidentul s-a petrecut între localităţile Moara Noua şi Bărcănesti, nefiind înregistrate victime, anunţă Vasiloae.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare Prahova au declarat că traficul feroviar este blocat pe ruta Ploieşti – Buzău.

sursa: Mediafax

Balustrada care a căzut este din beton şi cel mai probabil a căzut din cauza uzurii.

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, circulaţia feroviară a fost oprită începând cu ora 9.00 pe ruta Ploieşti Sud – Ploieşti Est -Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind întreruptă şi alimentarea cu energie electrică a firelor de contact.

„Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti s-a deplasat deja la faţa locului, fiind de asemenea îndrumată pentru întervenţie şi o drezină pantograf pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact şi remedierea deranjamentelor„ arată sursa citată.

La această oră, 4 trenuri de călători au fost oprite în gările de pe traseu, respectiv IR 1570 (Galaţi – Bucureşti Nord) – staţionează în Valea Călugărească, IR 1573 (Bucureşti Nord – Galaţi) – staţionează în Ploieşti Sud, R 5054 (Adjud – Ploieşti Sud) – staţionează în Valea Călugărească şi IR 1732 (Galaţi – Braşov)- staţionează în Mizil.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.