Traficul feroviar este blocat, în Prahova, vineri, după ce o balustradă din beton de 15 metri de la un pod pietonal s-a desprins şi a căzut peste calea ferată, nefiind înregistrate victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari acţionează cu un echipaj pentru asigurarea zonei după ce o balustradă de 15 metri a căzut pe reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate.

Incidentul s-a petrecut între localităţile Moara Noua şi Bărcănesti, nefiind înregistrate victime, anunţă Vasiloae.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Transporturi Feroviare Prahova au declarat că traficul feroviar este blocat pe ruta Ploieşti – Buzău.

sursa: Mediafax

Balustrada care a căzut este din beton şi cel mai probabil a căzut din cauza uzurii.

Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, circulaţia feroviară a fost oprită începând cu ora 9.00 pe ruta Ploieşti Sud – Ploieşti Est -Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind întreruptă şi alimentarea cu energie electrică a firelor de contact.

„Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti s-a deplasat deja la faţa locului, fiind de asemenea îndrumată pentru întervenţie şi o drezină pantograf pentru verificarea sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact şi remedierea deranjamentelor„ arată sursa citată.

La această oră, 4 trenuri de călători au fost oprite în gările de pe traseu, respectiv IR 1570 (Galaţi – Bucureşti Nord) – staţionează în Valea Călugărească, IR 1573 (Bucureşti Nord – Galaţi) – staţionează în Ploieşti Sud, R 5054 (Adjud – Ploieşti Sud) – staţionează în Valea Călugărească şi IR 1732 (Galaţi – Braşov)- staţionează în Mizil.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.