Autorităţile din sudul Italiei organizează un concurs pentru a găsi cea mai bună idee de renovare sau ”reciclare” a autostrăzii Salerno – Reggio Calabria, ieşită din uz, scrie inhabitat.com.

O nouă autostradă se va construi lângă cea veche, astfel că scopul celei din urmă trebuie regândit. Concursul organizat de autorităţi vrea să găsească cea mai bună idee de ”reinventare” a autostrăzii care leagă Sicilia de Bagnara, punând accent pe folosirea energiei regenerabile.

Deocamdată nu a fost ales un câştigător, însă unele idei sunt considerate excelente de către inhabitat.com. Spre exemplu, ideea construirii unui oraş în miniatură, sprijinit pe pilonii unui pod de pe autostradă.

Iată mai jos cum ar urma să arate acest proiect îndrăzneţ.

Reprezentanţii JA Studio Inc, firma care a venit cu ideea oraşului construit pe pod, spun că ideea lor nu întruneşte toate criteriile concursului, deoarece nu este vorba despre nicio formă de energie regenerabilă, însă s-au gândit să o trimită oricum, deoarece “oferă o perspectivă diferită”.

Reprezentanţii JA Studio Inc spun că oraşul lor ar urma să ”crească organic, de-a lungul timpului”, după cum o arată schema de mai jos.

sursa: Gandul.info

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.