Autoritățile italiene au dat publicității imagini surprinse cu o dronă la o zi de la prăbușirea viaductului în Genova, tragedie soldată cu cel puțin 39 de morți

Speranţa de a găsi supravieţuitori scade la Genova relatează AFP. Protecţia Civilă a anunţat miercuri la prânz un nou bilanţ de 39 de morţi confirmaţi şi 15 răniţi – dintre care 12 în stare gravă. Există de asemenea câteva persoane date dispărute.

Trei copii cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani se află între victime, dar şi trei francezi, trei chilieni şi doi români, potrivit serviciilor diplomatice.

În urma acestei surpări – cea mai sângeroasă de acest fel în Europa din 2001 – salvatori au luptat toată noaptea de marţi spre miercuri pentru a găsi supravieţuitori.

Surparea bruscă şi încă neexplicată a acestei lucrări masive de beton din anii ’60, numită Podul Morandi după numele celui care l-a conceput, a trimis aproximativ 35 de maşini şi câteva camioane în gol, de la o înălţime de 45 de metri.

Podul, cu o lungime de 1,18 kilometri, care s-a surpat pe o porţiune de peste 200 de metri, a fost construit în mare parte din beton armat precomprimat și finalizat în 1967.

Încă din primele decenii ale existenţei sale, lucrarea a făcut obiectul unor importante lucrări de mentenanţă legate mai ales de degradarea inevitabilă a betonului, accentuată de vibraţiile traficului.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.