Podul ţesut manual dintr-o iarbă numită local “Qoya”, se întinde pe 120 de picioare (36 metri) si este reconstruit în fiecare an ca un efort comun. Aproximativ 1.000 de agricultori din comunităţile andine din Huinchiri, Quehue, Choccayhua, Ccolana şi Chaupibanda iau parte la ţeserea şi construcţia podului, păstrând vie o străveche tradiţie Inca prin intermediul tehnicilor care au fost transmise din generaţie în generaţie.

Bărbaţi andini traversează podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco

 

Bărbaţi andini râzând in timp ce construiesc podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Un bărbat andin face o frânghie dintr-o iarbă locală pentru a fi utilizată în construcţia podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco

Un bărbat andin participă la construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini sacrificând un miel ca ofrandă către munţi înainte de construirea podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică in Cuzco Canas.

Bărbaţi andini trag de franghii confecţionate dintr-o iarbă locală in timp ce construiesc podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

O fată andină se pregăteste pentru interpretarea ei din timpul festivităţilor de construcţie a podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas in Cuzco.

Femei andine tes franghiile dintr-o iarba locala pentru a fi utilizate în construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini stand peste frânghia confecţionata dintr-o iarba locala pentru a fi utilizata în construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică in Cuzco Canas.

Bărbaţi andini construiesc podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini trag de franghii dintr-o iarba locala pentru a fi utilizata în construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canasin Cuzco.

Bărbaţi andini transporta franghiile confecţionate dintr-o iarba locala pentru a fi utilizata în construcţia podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini traversează podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco

 

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.