Podul ţesut manual dintr-o iarbă numită local “Qoya”, se întinde pe 120 de picioare (36 metri) si este reconstruit în fiecare an ca un efort comun. Aproximativ 1.000 de agricultori din comunităţile andine din Huinchiri, Quehue, Choccayhua, Ccolana şi Chaupibanda iau parte la ţeserea şi construcţia podului, păstrând vie o străveche tradiţie Inca prin intermediul tehnicilor care au fost transmise din generaţie în generaţie.

Bărbaţi andini traversează podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco

 

Bărbaţi andini râzând in timp ce construiesc podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Un bărbat andin face o frânghie dintr-o iarbă locală pentru a fi utilizată în construcţia podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco

Un bărbat andin participă la construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini sacrificând un miel ca ofrandă către munţi înainte de construirea podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică in Cuzco Canas.

Bărbaţi andini trag de franghii confecţionate dintr-o iarbă locală in timp ce construiesc podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

O fată andină se pregăteste pentru interpretarea ei din timpul festivităţilor de construcţie a podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas in Cuzco.

Femei andine tes franghiile dintr-o iarba locala pentru a fi utilizate în construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini stand peste frânghia confecţionata dintr-o iarba locala pentru a fi utilizata în construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică in Cuzco Canas.

Bărbaţi andini construiesc podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini trag de franghii dintr-o iarba locala pentru a fi utilizata în construcţia podului suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canasin Cuzco.

Bărbaţi andini transporta franghiile confecţionate dintr-o iarba locala pentru a fi utilizata în construcţia podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco.

Bărbaţi andini traversează podul suspendat Qeswachaka peste râul Apurimac, din provincia sudică Canas în Cuzco

 

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.