Podul Rakotz din Kromlau, Germania, reprezintă o adevărată operă de artă, scrie BBC.


Langkawi Sky Bridge, din Malaezia, a fost construit pentru cei care doresc să meargă până în vârful munţilor din insula Pulau Langkawi. Podul, care măsoară 125 de metri, duce până la vârful Gunung Mat Cincang, situat la 705 metri deasupra nivelului mării. Arhitectul Mayur Kanaiya, care a atras atenţia asupra frumuseţii podului, susţine că experienţa traversării sale este una “intimă”, vizitatorii putând gusta pe deplin sălbăticiunea.


În India, în satul Cherrapunji din Meghalaya, cunoscut drept unul dintre cele mai umede zone din lume, locuitorii au construit poduri din rădăcini de copaci. Unele dintre acestea măsoară mai mult de 30 de metri şi pot suporta greutatea a 50 de oameni.


În timp ce majoritatea podurilor se află deasupra apei, podul din Fort de Roovere (Olanda) se află sub nivelul ei.


Rolling Bridge din Londra este un pod “acrobatic” de 12 metri. În fiecare vineri după-amiază poate fi urmărit un spectacol acolo.


Podul Shaharah din Yemen, construit din piatră, demonstrează încă o dată cât de frumoase pot fi aceste construcţii. “Niciun pod modern nu se poate compara în privinţa graţiei cu podurile tradiţionale, construite din piatră”, susţine inginerul mecanic Achilleas Vortselas.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor
Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE
https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.