Podul Rakotz din Kromlau, Germania, reprezintă o adevărată operă de artă, scrie BBC.


Langkawi Sky Bridge, din Malaezia, a fost construit pentru cei care doresc să meargă până în vârful munţilor din insula Pulau Langkawi. Podul, care măsoară 125 de metri, duce până la vârful Gunung Mat Cincang, situat la 705 metri deasupra nivelului mării. Arhitectul Mayur Kanaiya, care a atras atenţia asupra frumuseţii podului, susţine că experienţa traversării sale este una “intimă”, vizitatorii putând gusta pe deplin sălbăticiunea.


În India, în satul Cherrapunji din Meghalaya, cunoscut drept unul dintre cele mai umede zone din lume, locuitorii au construit poduri din rădăcini de copaci. Unele dintre acestea măsoară mai mult de 30 de metri şi pot suporta greutatea a 50 de oameni.


În timp ce majoritatea podurilor se află deasupra apei, podul din Fort de Roovere (Olanda) se află sub nivelul ei.


Rolling Bridge din Londra este un pod “acrobatic” de 12 metri. În fiecare vineri după-amiază poate fi urmărit un spectacol acolo.


Podul Shaharah din Yemen, construit din piatră, demonstrează încă o dată cât de frumoase pot fi aceste construcţii. “Niciun pod modern nu se poate compara în privinţa graţiei cu podurile tradiţionale, construite din piatră”, susţine inginerul mecanic Achilleas Vortselas.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.