Intr-un proiect comun a doua firme: DSM Composite Resins (producator al rasinilor nesaturate Plyastr) si FiberCore Europe (firma olandeza specializata in productia de structuri compozit, a fost construit un pod pietonal din materiale compozite pentru piata chineza…


Podul este realizat in intregime din compozite din rasini armate cu fibra de sticla folosind tehnologia proprietara Infracore ® Inside. Aceasta tehnologie este folosita pentru structuri cu incarcare mare cum sunt podurile sau portile mari. Se afirma ca aceste produse au o performanta mai buna fata de structurile de pod metalice sau din beton¸din punctul de vedere al greutatii si al rezistentei la costuri mai scazute.

In fapt, folosind tehnologia InfraCore ® Inside, greutatea podului a fost de doar 5% din greutatea unui pod din beton, si de doar 20% din greutatea unui pod metalic, la aceeasi marime si capacitate. Acest nou pod a fost prezentat prima data la China Composites Expo 2009 din Shanghai la sfarsitul anului trecut. (Sursa: IranComposites si InfraCore)

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…