smith inventatorul produsului Radcon Formula #7Au trecut peste patruzeci de ani de la inventarea produsului Radcon Formula #7. Societatea noastră este bucuroasă să vă ofere rezultatele geniului autorului său.

Dr. A.W. Smith a inventat în 1975 tehnologia biochimică a produsului Radcon Formula #7. De atunci această tehnologie s-a îmbunătăţit continuu până la cea de astăzi.

Dr. Smith, persoană timidă şi introvertită, era un biochimist auto-didact. Abilităţile sale naturale în acest domeniu l-au dus la prima sa mare realizare: un echipament avansat de analiză şi diagnostic al sângelui pentru detectarea timpurie a bolilor. Pentru această muncă de cercetare a fost nominalizat la premiul Nobel pentru Chimie.

Dr. Smith a preferat să nu-şi comercializeze invenţiile ci să se dedice carierei universitare. Şi-a împărţit timpul conferenţiind la universităţile americane şi japoneze. La Osaka, în Japonia, şi-a obţinut titlul de doctor în ştiinţe.

radcon formula 7Cunoştinţele sale ştiinţifice împreună cu experienţa sa practică l-au dus la dezvoltarea produsului Radcon.

Firma Radcrete din Sydney, Australia, a înţeles prima avantajele folosirii produsului Radcon în domeniul construcţiilor şi l-a convins pe Dr. Smith să-i cedeze exclusivitatea vânzării Radcon Formula #7 în întreaga lume.

Acum, după mulţi ani de aplicare cu succes în peste 25 de ţări din lume, Radcon Formula #7 îşi urmează drumul său de cel mai bun produs din lume pentru hidroizolarea şi protecţia  betonului.

Grupul nostru de firme are exclusivitatea distribuirii acestui produs în România şi Republica Moldova.

Multa lume s-a aratat invidoasă pe caracteristicile și succesul său. Concurența a încercat să își dezvolte eforturile de marketing, profitand de succesul acestui produs. Unii chiar și-au numit produsele cu #7. Citiți aici mai multe despre aceasta concurenta agresiva.

Dar nimeni dintre aceștia nu îndrăznește să intre la proiecte mari unde sunt riscuri mari și sunt necesare agrementări, certificări și teste laborioase. Iar rezultatele științifice vorbesc de la sine.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…