Bulgaria ar putea construi inca doua poduri peste Dunare, intre Oriahovo si Bechet, precum si intre Silistra si Calarasi, cu bani obtinuti din fonduri europene, potrivit ministrului bulgar al Dezvoltarii Regionale, Rossen Plevneliev.

Plevneliev a anuntat ca Bulgaria va incerca sa obtina finantare europeana pentru cele doua poduri peste Dunare, cu ocazia conferintei internationale de la Ruse, pe tema strategiei UE pentru regiunea Dunarii, transmite agentia Novinite.

In clipa de fata, singurul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria este cel ce leaga Giurgiu de Ruse, desi frontiera comuna masoara 610 kilometri.

Un al doilea pod peste Dunare, intre Vidin si Calafat, extrem de important pentru culoarul Dresden-Istanbul, se afla in constructie, in clipa de fata, cu finantare europeana.

“Avem la dispozitie 100 de miliarde de euro pentru dezvoltare regionala in bazinul Dunarii. Banii acestia nu sunt blocati intr-o banca, ci sunt deja alocati pentru mai multe proiecte in desfasurare”, a declarat comisarul european pentru politici regionale, Johannes Hahn, prezent la conferinta.

Comisarul sustine ca in clipa de fata este folosita doar intre 3% si 6% din capacitatea din de transport a Dunarii, iar Comisia Europeana urmareste o crestere importanta a acestui procent.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.