Construirea unui tunel pe sub strâmtoarea Bering, ce ar urma să aibă o lungime de 100 kilometri şi să conecteze sistemele de transport din Eurasia şi America, a primit undă verde, scrie The Sunday Times.

Pentru punerea directă în aplicare a acestui grandios proiect, ale cărui costuri depăşesc 99 miliarde de dolari, partea rusă ar urma să finalizeze până în 2013 un tronson de 800 de km de cale ferată, care va lega Transsiberianul de Iakuţk, iar până în 2030 să construiască alte 4000 km de cale ferată până la Uelen (Ciukotka).

Americanii, la rândul lor, până la proiectul nemijlocit al tunelului, prevăzut cu cale ferată electrificată de înaltă viteză, o automagistrală, linii de înaltă tensiune şi telecomunicaţii, ar trebui să construiască 2.000 de kilometri de cale ferată.

Conexiunea subacvatică ar urma să fie realizată sub strâmtoarea Bering în zona aşa-zisei linii internaţionale care trece prin insulele ruseşti Diomid-Ratmonov şi insula americană Little Diomede.

Astfel, transportul de mărfuri pe magistala Eurasia-SUA, care va conecta zone bogate în resurse naturale, dar slab populate, de căi de transport cheie, va fi mai puţin costisitor, mai sigur şi mai rapid decât pe mare, estimează mai mulţi experţi britanici.

Articole asemănătoare si de interes pentru dvs

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.